top of page
B.jpg

Hello

Beste Kiddo-fans,

 

Mijn naam is Nikita, 36jaar, liefhebber van verre reizen en lekker uit gaan eten. Samen met 2 kapoenen van jongens wonen wij met ons samengesteld gezin te Sterrebeek. 

Naast mijn hoofdjob in de juridische sector had ik nog een droom. Zelfstandig iets uit de grond stampen waar ik mijn creatief hart en ziel kon insteken. Om die droom waar te maken koos ik om te starten met een online webshop. Met de steun van mijn gezin, familie en vrienden besloot ik om deze droom om te zetten naar de realiteit. Met onze twee kids in het achterhoofd kwam Kiddo's & Me tot leven.

  • Facebook
  • Instagram

My Story

Stap voor stap ging ik van start. De opmaak van de webshop, brainstormen over een logo, huisstijl, producten, merken,...

Tot in de puntjes werken we nog dagelijks om de juiste artikelen uit te kiezen. Omdat iedereen in stijl de deur wil uitgaan willen we ons onderscheiden op de markt door een combinatie van kleding en accessoires aan te bieden die er niet alleen mooi uitziet, maar ook aangenaam en comfortabel is.

Ook willen we een persoonlijke touch geven aan onze webshop met een gratis thuislevering binnen een straal van 10km.

 

Zak dus maar lekker onderuit en ontdek de leukste producten en de hipste merken!

 

Veel shop-plezier !

Groeten,

Nikita

Contact

We staan steeds open voor feedback, opmerkingen en/of suggesties. Ben je op zoek naar iets? Laat het ons weten, we helpen je graag verder. Zie je iets leuks op onze site maar is de maat of het gewenste kleur er niet meer? Geef zeker een seintje.

0474 37 29 59

GEEN RETOUR TIJDENS DE UITVERKOOP!

Kiddo's.png
bottom of page