top of page

Retourneren

Volgens de Belgische wet op handel en het informeren van klanten, heeft u als klant het recht om ons mede te delen dat u beslist heeft om niet verder te gaan of af te zien van een aankoop (herroepingsrecht).

 

Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, dient u ons door middel van een eenduidige, ondubbelzinnige verklaring, zoals een brief per post of email te informeren. U kunt daarbij gebruik maken van het formulier voor herroeping.

 

Indien u bij de levering merkt dat er iets stuk is, dan dient u binnen de 24 uur na levering contact met ons op te nemen met een gedetailleerde uitleg en foto’s. Wij nemen contact met u op zodat we deze vervelende situatie kunnen rechtzetten, dit door uw bestelling te vervangen of terug te betalen.

 

Artikelen in promotie kunnen niet worden geretourneerd.

 

Het formulier voor herroeping kunt u sturen naar:

Kiddo’s & Me

Waalsestraat 42

1933 Sterrebeek

België

Emailadres: info@kiddosenme.be

 

Voor een vlotte behandeling van uw retour vragen wij u om de artikelen steeds in goede staat, ongebruikt, voorzien van alle labels en etiketten, inclusief alle accessoires en handleidingen in de originele verpakking en met zorg in een stevig karton naar ons retour te zenden. De verzendkosten voor het terugsturen van een retour zijn voor rekening van de koper.

 

Bewaar zorgvuldig uw retourbewijs dat u ontvangt bij afgifte van uw pakket. Bij eventuele vermissing dient deze controlestrook als bewijsstuk.

 

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht.

Teruggestuurde artikelen mogen gepast worden in geval van kledij maar mogen niet gebruikt zijn. Fopspenen of dergelijke artikelen kunnen wij niet als retourartikelen aanvaarden, dit omwille van hygiënische redenen.

 

Kiddo’s & Me zal binnen de 14 dagen instaan om het door u betaalde bedrag na de terugzending of herroeping terug te betalen. De terugbetaling kan door ons worden opgeschort totdat wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen of (in geval van dispuut) totdat u ons een bewijs van retournering van de goederen heeft verstrekt.

 

Komt uw pakket bij ons retour omdat u het niet op tijd bij een afhaalpunt bent gaan halen (7dagen beschikbaar voor afhaling), dan bieden wij u 2 keuzes:

  1. We verzenden het pakket opnieuw, maar moeten hiervoor nieuwe verzendkosten in rekening brengen. De nieuwe verzending gebeurt na ontvangst van de betaling.

  2. Uw bestelling wordt terugbetaald aan de hand van een cadeaubon en de gemaakte verzend- en retourkosten worden in mindering gebracht.

 

Onze klanten worden voldoende geïnformeerd dat hun bestelling onderweg is voor levering thuis of bij een afhaalpunt. U dient het pakket tijdig (binnen 7dagen) af te halen.

 

Kiddo’s & Me behoudt zich het recht voor de creditering aan te passen als niet alle voorwaarden zijn voldaan.

GEEN RETOUR TIJDENS DE UITVERKOOP!

Kiddo's.png
bottom of page