top of page

FAQ

Heb je een vraag of bedenkingen en vind je niet onmiddellijk het juiste antwoord terug? Neem een kijkje tussen onze meest gestelde vragen en antwoorden of neem contact met ons op.

 • Wanneer wordt mijn pakket verzonden?
  We verzenden je pakje binnen 1 a 2 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging van ons als je pakje is vertrokken.
 • Weet je op voorhand wanneer mijn pakje geleverd zal worden?
  Bpost informeert je altijd op voorhand over de dag van levering van je pakket. Komt die dag niet uit? Geen probleem, je kan tot 1uur voor levering wijzigingen uitvoeren. Je ontvangt de ochtend van levering een mail van Bpost met daarin een tijdslot van een uur waarin de levering zal plaatsvinden.
 • Wat als ik niet thuis ben?
  Geen probleem. Je pakket wordt bij je buur geleverd. Is deze ook niet thuis? Dan wordt je pakket naar een post kantoor in je buurt gebracht. Het pakket zal hier 7dagen op je wachten. De postbode laat een mededeling in je brievenbus achter met vermelding van het adres van het postkantoor en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen. Je krijgt 7 dagen tijd om het op te halen, daarna komt het retour naar ons en zijn er nieuwe verzendkosten aan verbonden om het opnieuw naar je op te sturen.
 • Welke postcodes behoren tot de gratis thuislevering?
  1930 Zaventem / Nossegem, 1933 Sterrebeek, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, 3078 Everberg, 3070 Kortenberg, 3071 Erps-Kwerps, 1820 Steenokkerzeel / Melsbroek, 1970 Wezembeek-Oppem, 3080 Moorsel / Tervuren.

GEEN RETOUR TIJDENS DE UITVERKOOP!

Kiddo's.png
bottom of page