top of page

Levering

1. Verzenden

Vanaf 75 euro GRATIS levering (België).

Woont u binnen een straal van 10km dan brengen wij persoonlijk uw bestelling aan huis. Hiervoor nemen wij vooraf contact op met u om verder af te spreken. Dit gebeurt telefonisch of via email. Zo kunnen wij uw bestelling leveren volgens uw wensen. 

 

Bent u niet woonachtig binnen een straal van 10km dan werken wij samen met Bpost om uw pakjes zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. De leveringskost hiervoor bedraagt 5,50 euro in België en 8,50 euro naar Nederland.

 

Bij een bestelling vanaf 75 euro nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

 

2. Levering door Bpost

Zodra uw bestelling bij ons vertrekt wordt het de volgende werkdag geleverd.

 

Bpost informeert u altijd op voorhand over de dag van levering van uw bestelling. Komt die dag niet goed uit? Geen probleem, tot 1uur voor de levering kan u nog wijzigingen uitvoeren.

 

Op de dag zelf zal u per email geïnformeerd worden over het tijdvak van 1uur waarin uw bestelling zal aankomen. Check zeker ook uw ongewenste e-mails.

 

Wat als u niet thuis bent op het moment van levering?

Geen probleem. Uw bestelling wordt bij uw buur geleverd. Is deze ook niet thuis? Dan wordt uw bestelling naar een post kantoor in uw buurt gebracht. 

 

Uw bestelling blijft 7 dagen liggen in het post kantoor. Indien uw bestelling opnieuw naar Kiddo’s & Me wordt gestuurd en wij deze opnieuw naar u toe dienen te versturen, dan worden er opnieuw verzendkosten aangerekend.

 

Wat als uw pakje beschadigd wordt geleverd?

Bezorg ons duidelijke foto’s van het label op de doos, de binnenkant van de doos en de beschadigde inhoud. Dit hebben wij nodig om een klacht op te starten. Wij zorgen dan spoedig voor een oplossing.

GEEN RETOUR TIJDENS DE UITVERKOOP!

Kiddo's.png
bottom of page